Dental White Strips. Albirea fără probleme a dinților

cumpăra dental white strips
dinti albi la preturi accesibile

Nu mai este nici un secret pentru nimeni faptul că zâmbetul alb ca zăpada arată atrăgător. Cu atât mai mult cu cât moda dinților albi s-a încetățenit puternic printre diferite celebrități: actori, oameni politici și persoane publice. Mulți oameni consideră că nu pot obține un asemenea efect fără a cheltui foarte mulți bani. De fapt, zâmbetul alb, strălucitor nu este nicidecum un lux. Datorită produsului Dental White Strips, dinții albi, frumoși sunt accesibili absolut tuturor.

O parte din responsabilitatea pentru culoarea dinților dumneavoastră o poartă predispoziția genetică. Conform scării Vita, există 16 nuanțe ale dinților umani, și toate sunt considerate normale. În plus, cei mai puternici dinți nu sunt nicidecum albi, ci au o nuanță de galben–maroniu.

De asemenea, culoarea zâmbetului dumneavoastră depinde în mare măsură de preferințele gastronomice și de stilul de viață. Dinții se închid la culoare din cauza fumatului, și de asemenea din cauza unor alimente. De exemplu:

  • cafeaua;
  • vinul roșu;
  • ceaiul negru; băuturile carbogazoase (în special cele colorate);
  • sucurile de o culoare închisă intensă;
  • sosul de soia;
  • ciocolata;
  • legumele și fructele viu colorate (afinele, coacăzele, vișinele, sfecla roșie);

Nu este important să știți care este cauza culorii închise a dinților dumneavoastră. Cu ajutorul produsului Dental White Strips albirea smalțului dinților este posibilă atât în cazul predispoziției genetice, cât și în cazul colorării dinților de la alimente.

Cumpăra Dental White Strips

Siguranța asigurată de produsul Dental White Strips

comanda dental white
medici stomatologi recomanda

Benzile sunt absolut inofensive pentru dinți. Cel mai important este să respectați instrucțiunile de folosire.

Albirea dinților cu ajutorul benzilor Dental White Strips trebuie să se facă numai dacă nu există afecțiuni ale cavității bucale. Înainte să vă gândiți la înfrumusețarea zâmbetului, trebuie să vă vindecați cariile, pulpita și alte boli ale dinților.

În compoziția substanței active a produsului Dental White Strips intră peroxidul de hidrogen, soluție care este folosită de asemenea și de către stomatologii profesioniști în procedurile de albire a dinților. Diferența constă în concentrația acestuia.

În timpul albirii dinților la cabinetul stomatologic, persoanele simt adesea un oarecare disconfort. Una dintre cele mai răspândite nemulțumiri este creșterea temporară a sensibilității dinților la rece și la fierbinte.

Acest lucru este normal, deoarece în cazul albirii profesionale a dinților se folosește, de regulă, o soluție foarte concentrată de peroxid de hidrogen. Pacienții au adesea dureri de dinți timp de câteva zile.

Soluția folosită în stomatologie este mult mai concentrată decât cea conținută de produsul Dental White Strips. Aprecierile cumpărătorilor arată că benzile acționează mai blând, deoarece acțiunea lor a fost socotită să se desfășoare în câteva etape. Albirea dinților la domiciliu se realizează în decurs de câteva zile.

Aceasta înseamnă că albirea cu ajutorul sistemului Dental White Strips, deși produce o creștere temporară a sensibilității dinților, nu este periculoasă pentru sănătatea acestora.

Cumpăra Dental White Strips

Principiul acțiunii produsului Dental White Strips

dental white preț
dinți sănătoși, la un preț accesibil

Sub acțiunea peroxidului de hidrogen, proteinele colorate ale dentinei (căci anume dentina este în mare partea ”colorată” a dintelui, iar smalțul însuși este practic transparent) încep să-și recapete structura inițială. Efectul de albire se obține datorită diferenței de reflectare a luminii de către dentină.

Rezultate semnficative apar după 2-3 zile de folosire a produsului Dental White Strips. Un efect de albire deplin și durabil, care se păstrează până la 12 luni, se obține în numai 14 zile.

Pentru obținerea efectului optim, trebuie să aplicați benzile de două ori pe zi, pentru 30 de minute. Nu se recomandă spălarea dinților imediat înainte de folosirea benzilor pentru albire. Durata de utilizare nu trebuie să depășească 30 de minute. Nu trebuie să țineți benzile Dental White Strips în timpul somnului sau să fumați în timp ce le utilizați.

Multe persoane se întreabă dacă este avantajos să folosească benzile Dental White Strips. Prețul acestui remediu îl face accesibil pentru majoritatea oamenilor. Nu plătiți munca stomatologului, ci cumpărați direct o substanță activă, pe care o folosiți acasă.

Benzile pentru albire Dental White Strips au fost create pentru albirea dinților naturali și nu sunt potrivite pentru proteze, plombe sau coroane. Este interzisă utilizarea de către copiii sub 16 ani.

Rezultatele utilizării produsului Dental White Strips

Dinții albi cresc considerabil stima de sine și încrederea în propria persoană. Aici un rol important îl are psihologia: o persoană care zâmbește este mai atrăgătoare pentru cei din jur, iar persoana care este sigură de caracterul irezistibil al dinților săi zâmbește mai des. Prin urmare, investind în frumusețea zâmbetului, deveniți mai atrăgători. Persoana căreia nu-i este rușine să zâmbească larg, pătrunde mai ușor în orice grup și poate avea succes în activitatea sa. S-a dovedit că în găsirea unui loc de muncă, un rol foarte important îl are aspectul exterior îngrijit al persoanei. Aceasta înseamnă păr curat, vestimentație aleasă cu gust și, bineînțeles, dinți îngrijiți.

Trebuie să mai menționăm și faptul că mulți oameni se tem pur și simplu să meargă la stomatolog. Și dacă pentru tratarea dinților trebuie totuși să viziteze ”cabinetul înspăimântător”, pentru procedurile estetice nu mai au curaj.

În acest caz, benzile pentru albirea dinților sunt soluția optimă. Când folosiți Dental White Strips, efectul de albire se obține ușor și fără dureri, cu un confort maxim pentru dumneavoastră. Permiteți-vă un zâmbet frumos!

Cumpăra Dental White Strips

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.