Economizorul magnufuel. Economia de combustibil este disponibilă tuturor

cumpăra magnufuel
Un mod simplu de a salva pe combustibil

Automobilul i-a deschis omului o mulțime de oportunități. În ciuda afirmațiilor că viitorul va aparține mașinilor cu motor electric, în ziua de azi motorul cu ardere internă rămâne cel mai puternic, comod și solicitat. În orice caz, foarte mulți oameni folosesc intens mașinile care funcționează pe benzină, gaz sau motorină.

Prețul combustibilului crește fără milă, ceea ce presupune cheltuieli mari cu prietenul pe patru roți. Adesea iubitorii de automobile se îndoiesc de rentabilitatea întreținerii automobilului personal. Indiferent de tipul de combustibil pe care-l preferați, cu siguranță n-o să refuzați să cheltuiți mai puțini bani pe el. Anume în acest scop a fost creat magnufuel, un dispozitiv unic pentru economisirea consumului de combustibil.

Aparatul este un dispozitiv compact, compus din două plăci de magneți din neodim, prinse între ele. Fixat la furtunul care alimentează cu combustibil, el permite diminuarea consumului cu 10-20%. Principiul funcționării este destul de simplu – cantitatea de energie eliberată în timpul arderii combustibilului crește datorită ionizării lui.

Produsele petroliere nu sunt ele însele conductori. Însă din cauza umidității și a impurităților din combustibil, benzina și motorina încep să se comporte ca materiale dielectrice. Totodată, particulele de carbon încărcate se lipesc, formând noduri moleculare, care nu se pot oxida în totalitate și, prin urmare, nu ard complet. Magnufuel (puteți găsi impresii despre el pe diferite site-uri) rezolvă această problemă, permițând utilizarea combustibilului mult mai eficient.

Un aparat este calculat pentru un anumit volum al motorului. De exemplu, pentru motorul cu capacitatea de 2,2 litri e nevoie de nu mai puțin de 4 dispozitive, iar dacă motorul este de 1,6, vor fi de ajuns 3 dispozitive.

Cumpăra MAGNUFUEL

Instrucțiuni de testare a dispozitivului magnufuel

comanda magnufuel
Tehnologia specială pentru economia de combustibil

Scopul testării este compararea consumului de combustibil în timpul folosirii mașinii fără magnufuel și după montarea acestui dispozitiv.

Să aveți în vedere faptul că nu veți observa imediat rezultate extraordinare, iar acesta este un lucru absolut normal. Adevărata eficiență a magneților va fi constatată abia după parcurgerea a . Până la acest moment este imposibil să se facă o apreciere adecvată a schimbărilor, deoarece în prima etapă are loc dezintegrarea depunerilor de carbon.

Realizarea corectă a montării și a testării constituie garanția care confirmă eficacitatea declarată.

Testarea se realizează în câteva etape:

 1. Calculați consumul de combustibil al mașiniii dumneavoastră la o distanță de 300-.
 2. Montați pe sistemul de combustibil magneții magnufuel, pe care puteți să-i cumpărați de pe site-ul oficial;
 3. Parcurgeți cu ei o distanță de aproximativ ;
 4. Calculați consumul de combustibil pentru aceeași distanță de 300-, menținând maniera de a conduce mașina și condițiile de trafic. Drumul trebuie să fie de aceeași calitate, iar condițiile meteorologice să fie cât mai apropiate de cele inițiale.
 5. Comparați rezultatele obținute cu cele inițiale.

Montarea dispozitivului magnufuel

 • Fixați plăcile de magneți pe furtunul de alimentare cu combustibil.
 • Furtunul trebuie să se afle neapărat între cele două părți ale dispozitivului magnufuel.
 • Fixați dispozitivul cu ajutorul curelei de fixare. Pentru aceasta băgați dispozitivul de fixare al cataramei în gaura potrivită și tăiați partea curelei care este în plus.

Există câteva particularități ale montajului, care depind direct de tipul motorului.

MOTORUL CU INJECȚIE

Cu 10 minute înainte de montarea magneților trebuie îndepărtată borna negativă de pe acumulator. Acest lucru este necesar pentru a îndepărta datele vechi. În acest mod calculatorul va putea să se adapteze la noile condiții de lucru.

Cumpăra MAGNUFUEL

Montați magneții magnufuel, pe care îi puteți comanda doar de pe site-ul oficial. Când îi montați, respectați instrucțiunile indicate mai sus. Conectați acumulatorul, apoi porniți mașina. Va fi mai bine dacă îi dați dintr-o dată o sarcină mai mare: porniți farurile, aerul condiționat. Așteptați valorile de rotație ale arborelui cotit pe tahometru 2500 rotații/min. Apoi trebuie să parcurgeți o distanță de cca . În acest mod calculatorul se va putea adapta la schimbările sistemului de combustibil.

MOTORUL DIESEL

Modalitatea de montare nu se va deosbi de schema folosită la motorul cu injecție, dacă mașina este echipată cu sistemul de injecție.

MOTORUL CU CARBURATOR

Montarea se face conform schemei standard. După montare trebuie reglată manual calitatea amestecului, reducând procentul de combustibil.

MOTORUL CU INSTALAȚIE GPL

Magneții se montează pe furtunul de alimentare cu combustibil după aceeași metodă , dar cu o condiție obligatorie, aceea că dispozitivul trebuie fixat doar după reductorul de gaz. În funcție de existența sistemului electronic reglarea calității amestecului de combustibil-aer se realizează manual sau prin reducerea la zero.

Avantajele dispozitivului magnufuel

Magazinele online propun o multitudine de dispozitive, care sunt concepute pentru a ușura viața oamenilor simpli, reducând consumul de combustibil.

preţ magnufuel
Economisirea de bani pentru un șofer

Magneții din neodim magnufuel originali se deosebesc de falsuri prin eficiența sporită și siguranța utilizării. Spre deosebire de produsele asemănătoare, magneții magnufuel economisesc garantat combustibilul, reducând consumul acestuia în medie cu 10-20%.

Optimizarea consumului de combustibil nu este nici pe departe singura funcție pe care o îndeplinesc magneții magnufuel.

Caracteristicile suplimentare ale magneților magnufuel:

 • reducerea emisiilor de gaze la jumătate;
 • creșterea puterii motorului cu 6-7%;
 • combustibilul diesel este supus unei curățări suplimentare, ceea ce asigură o viață mai lungă motorului;
 • consumul de ulei de motor se reduce cu 5-8%;
 • previne formarea depunerii de carbon și de funingine pe segmenții de piston, supape, cilindri, bujii. Acest lucru asigură o perioadă mai lungă de funcționare;
 • îmbunătățește funcționarea sistemului de ungere;
 • pentru montarea magneților nu aveți nevoie de cunoștințe sau deprinderi speciale. Cu o asemenea sarcină se descurcă până și un amator.
 • eficiența magneților magnufuel a fost confirmată de multe ori în timpul testelor speciale.

În majoritatea cazurilor, cheltuielile cu dispozitivul se acoperă în doar 1-2 luni de funcționare.

Cumpăra MAGNUFUEL

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.